Bioavfall samlingshink i plåt och plastbehållare

Ett litet bioavfallskärl för uppsamling av dagens bioavfall, med ett lock som är tillräckligt tätt för att inte avge lukter och samtidigt hålla bort flugor.

16,00  (12,90  0%)

Slut i lager

Product Description

Beskrivning

Ett litet bioavfallskärl för uppsamling av dagens bioavfall, med ett lock som är tillräckligt tätt för att inte avge lukter och samtidigt hålla bort flugor. Kom dock ihåg att tömma kärlet varje eller varannan dag i bokashin eller i din vanliga kompost.
Denna lilla hink är en uppsamlingshink för matrester och är inte lämplig för att göra bokashi i (dvs inte lämplig för fermentering).

Den inre hinken har hål för att fästa ett metallhandtag så att den inre hinken lätt kan transporteras till utomhuskomposten. När du gör Bokashi rekommenderas det att inte ha metallhandtaget fastsatt, kärlet är lättare att tömma och tvätta utan handtaget fastsatt.

Innehåller inga utbytabara filter.

Underhållsinstruktioner:
Tvätta vid behov för hand eller torka av med en fuktig trasa. Torka noggrant efter rengöring.
Med tiden kan rost uppstå om produkten utsätts för vatten. Korrekt rengöring förlänger produktens livslängd.

En kompakt och minimalistisk vit komposthink i plåt med en inte plasthink. Ordet ”bio” är skrivet på sidan och i mindre text är ordet ”avfall” skrivet på tre olika språk. Det finns ett metallfärgat handtag runt locket för enkel rörlighet. En färsk, charmig kompostfack för ditt hem eller stuga.

Volym 3.3 L

Mått 20,5 x 26 x 20,5cm

Kund bedömningar

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Bioavfall samlingshink i plåt och plastbehållare”